Århus Bad & Fliser

Århus Bad & Fliser tilbyder et kæmpe udvalg af fliser og klinker til hele boligen, samt badrumsmøbler og VVS-artikler der spiller flot sammen. De tilbyder også et flot program af trægulve i absolut topkvalitet. Med andre ord; her er noget for enhver smag! 

Desuden har de eneforhandling på en række eksklusive italienske badmøbler, som produceres og leveres direkte fra deres leverandører i Italien. Kom og oplev kvaliteten, designet og bliv positivt overrasket – det behøver ikke at være dyrt at købe unikke løsninger.

Da butikken blev opført i 2013 blev LEDGruppen kontaktet for at skabe en unik oplevelse med belysning i deres butik. Vi har monteret løsning med Strømskinner hvorpå der er monteret LED skinnespot som er ekstrem flexible i forhold til hvis butikken laver om eller flytter hulder da de kan afmonteres og monteres igen uden brug af værktøj. 
Lamperne er nogle 35w LED spot med stort lysudbytte og med en neutral hvid farve som præsentere deres produkter på en pæn måde. De giver butikken en god atmosfære for både dine kunder og ikke mindst medarbejdere.  

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk