BS Support

BS Support har gennem årerne opbygget stor erfaring i at fremstille og ombygge fabriksproduceret køretøjer til specielle brand- og redningkøretøjer. Nogle af de ting som de arbejder meget med er brand- og redningskøretøjer. En ganske særlig problemstilling er, at det førhen ikke har været muligt at installere blinkende forlygter på biler med can-bus. Dette problem har de løst. Desuden drejer det sig også om at få de blå blink bygget så diskret ind i bilens eksisterende lygter eller skærme/kofanger.

I 2015 har BS udvidet med endnu 500 m2 hvor LEDGruppen har sørget for belysningen. Vi har leveret og monteret armatur med LED lysrør. Armaturene er placeret korrekt i forhold til bilernes placering i hallen for at få den mest optimale belysning for medarbejderne. Vores LEDrør er et af Danmarks kraftigste LED rør som overholder alle gældende krav til Dansk Standard og sikkerhed.

Fordelen med vores LED rør er markant i forhold til almindelige lysstofrør: besparelsen, Co2 udledningen, levetiden, ingen giftige gasser eller dampe, ingen  UV- eller IR-stråler og mere lys på gulvet. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk