Toptryk Grafisk

Er et trykkeri som gør deres yderste hver eneste dag for at være bedst på de områder, som kunderne måler på, nemlig: fleksibillitet, kvalitet, service, pris, hurtighed og høje faglige kompetencer. Toptryk Grafisk har dedikeret sig til et mål, der siger, at de vil være Danmarks mest effektive, fullservice kvalitetstrykkeri - og dermed den foretrukne samarbejdspartner for danske bureauer, trykkerier og tryksagsforhandlere. Nøglen til deres succés er deres PRO-koncept, deres værdigrundlag, kultur og deres 112% dedikerede og engagerede medarbejdere.

Hos Toptryk Grafisk sætter de en stor ære i, at gå forrest mht. ansvarlig produktion. De tager både hånd om miljøet, deres medarbejdere og det omgivende samfund.

Toptryk Grafisk har fået udskiftet 250 lysstofrør ud til LED Lysrør fra LEDGruppen, hvilket har givet en besparelse på over 50% på energiforbruget. Ikke nok med det har de modtaget et energitilskud på 35 øre pr. sparet kWt, hvilket gør investeringen billigere. LEDGruppen har  sørget for ansøgningen af energitilskudddet og monteringen af de nye LED Lysrør. 

LED Lysrør har mange mærkbare fordele i forhold til lysstofrør - Bland andet: Energibesparelsen, betydelig længere levetid på omkring 5 gange længere, bedre arbejdsmiljø for medarbejderne, mere lys på gulvet, mindre Co2 udledning

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk